De kracht van Kasteel Amerongen!

Kasteel Amerongen ontvangt ieder jaar heel veel bezoekers. Om dat allemaal in goede banen te leiden zijn er dagelijks vrijwilligers druk bezig op vele fronten. Ongeveer 200 vrijwilligers zijn actief op het kasteel en wij kunnen niet zonder hun inzet. Zij geven met veel plezier onder andere rondleidingen, ze ontvangen de gasten, ze werken in de tuin, ze staan in de kasteelwinkel, verrichten diverse onderhoudswerkzaamheden of ze zijn werkzaam als Engel om het textiel te conserveren. De werkgroepen bestaan uit dag managers, klusteammedewerkers, medewerkers kasteelwinkel Annebetje, siertuin en parkbos medewerkers, moestuinmedewerkers, rondleiders, marketing en communicatie medewerkers, Engelen, bloementeam, educatiegroep en podiumkunsten medewerkers.

Wij zijn op zoek naar u!

Kasteel Amerongen is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons vrijwilligersteam te komen versterken. Als u bij Kasteel Amerongen vrijwilliger bent, werkt u in een enthousiaste team en heeft u te maken met verschillende mensen. Er wordt niet alleen hard gewerkt maar het is ook gewoon gezellig. Bovendien draagt u met uw werkzaamheden bij aan de instandhouding van het erfgoed in Nederland. Elk jaar zijn er seizoensborrels om de vrijwilligers te bedanken. Bovendien ontvangt u als vrijwilliger 20% korting in kasteelwinkel Annebetje. Daarnaast heeft u de eer om te werken op één van de mooiste locaties in Nederland.

Klik hier voor de openstaande vacatures

De werkgroepen

Wilt u meer informatie over de werkgroepen? Klik dan op de desbetreffende werkgroep!

Honorering

Uw honorering is de meerwaarde die u geeft door het werken voor en bij Kasteel Amerongen. Al onze vrijwilligers zijn een deel van het kasteel, haar heden en haar historie. Er geldt een verzekering voor vrijwilligers.

Solliciteren

U kunt open solliciteren door het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar vrijwilligers@kasteel-amerongen.nl. Wij maken zo snel mogelijk met u een afspraak voor een introductiegesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Aanmeldformulier