Concert of de galerij van Kasteel Amerongen van de Vrienden van het Kasteel

Kasteelconcert: Masterclass van Zeister Muziekdagen

Aan het befaamde kamermuziekfestival De Zeister Muziekdagen is een Masterclass verbonden. Een streng geselecteerde groep talentvolle jonge ensembles (vaak strijkkwartetten)uit heel Europa krijgt les van grootheden als de primarius van het Jerusalem Kwartet. Ter afsluiting hiervan geven de deelnemers een aantal concerten, waaronder een op Kasteel Amerongen.

Op dit moment zijn de ensembles en het programma niet bekend. Meestal presenteren zich een zestal  strijkkwartetten uit verschillende Europese landen, die elk 15 a 20 minuten spelen. Het wordt zonder twijfel weer een feest van heel divers jong talent. Zodra meer bekend is vindt u dat op deze site.

Kaarten alleen online:

Volwassenen  20 euro
Vrienden Kasteel Amerongen  17,50 euro
Kinderen tot 18 jaar  7,50 euro

Vragen over de kaartverkoop? mail naar: concerten@kasteelamerongen.nl

Locatie:

Het concert vindt plaats op de Bovengalerij van het Kasteel, een prachtige ruimte met goede akoestiek Er wordt gebruik gemaakt van de historische instrumenten van het Kasteel: een Erard vleugel uit 1880 en een klavecimbel uit 1775. De concertruimte is niet rolstoeltoegankelijk, slechts bereikbaar via trappen. Het Kasteel wordt summier verwarmd, in het voor- en najaar kan het fris zijn. Pas uw kleding daarop aan.

 

Datum

25-08-2024

Tijd

Inloop vanaf 19.30 uur
20:00
Galerij Kasteel Amerongen

Locatie

Galerij Kasteel Amerongen

Organisator

Vriendenkring Kasteel Amerongen
Bestel concertkaarten