Kasteelconcert: Anna Fedorova & Friends

Het concert van Anna Fedorova is een jaarlijkse traditie geworden. Ook ditmaal neemt zij topmusici mee, waaronder haar echtgenoot de contrabassist Nicholas Schwartz en tevens topmusici als violiste Rosanna Philippens en celliste Quirine Viersen. De opbrengst gaat naar het opleidingsinstituut voor jong talent (de Davidsbündler Muziek Academie) dat Fedorova en Schwartz hebben opgericht. Enkele leerlingen, jonge talenten die al op internationale concoursen prijzen in de wacht hebben gesleept, zullen zich laten horen.

Op het programma staat het meeslepende octet van Mendelssohn en enkele delen van Schuberts ‘ Forellenkwintet’. Het definitieve programma zal later bekend worden gemaakt.

Kaarten alleen online:

Volwassenen: 35 euro
Vrienden Kasteel Amerongen: 32,50 euro
Kinderen: 7,50 euro

Vragen over de kaartverkoop? mail naar: concerten@kasteelamerongen.nl

Locatie: Het concert vindt plaats op de Bovengalerij van het Kasteel, een prachtige ruimte met goede akoestiek Er wordt gebruik gemaakt van de historische instrumenten van het Kasteel: een Erard vleugel uit 1880 en een klavecimbel uit 1775. De concertruimte is niet rolstoeltoegankelijk, slechts bereikbaar via trappen. Het Kasteel wordt summier verwarmd, in het voor- en najaar kan het fris zijn. Pas uw kleding daarop aan.

Adres: Drostestraat 20, Amerongen

Dit concert wordt georganiseerd door Stichting Vriendenkring Kasteel Amerongen.

 

Datum

08-06-2024

Tijd

Inloop vanaf 19.30 uur
20:00
Galerij Kasteel Amerongen

Locatie

Galerij Kasteel Amerongen

Organisator

Vriendenkring Kasteel Amerongen
Bestel concertkaarten