9 maart 2018 t/m 23 maart 2018

Uit de Kasteelkeuken

Een bijzonder culinair arrangement, samengesteld door Chef-kok Tommy Janssen van Restaurant Bentinck en “Heel Holland Bakt” jurylid én culinair historica Janny van der Heijden. Samen deden ze een studie naar de menu’s in de huishoudboekjes van Kasteel Amerongen uit de 17e en 18e eeuw. De recepten van toen zijn doorontwikkeld tot aantrekkelijke hedendaagse gerechten. De culinaire ontdekkingsreis van de avond start in de oude kasteelkeuken met een aperitief en amuses en wordt voortgezet door middel van een 5-gangendiner in het restaurant, dat is gevestigd in de voormalige paardenstallen.
Kosten van het arrangement, uitgaande van een 5-gangenmenu, incl. amuses en aperitief in het kasteel, exclusief dinerwijnen 79,00 p.p.

U kunt reserveren voor dit geweldige culinair arragement via Restaurant Bentinck.

Klik hier.

Naar Activiteiten of bekijk de volledige agenda