14 februari 2018

Woensdag 14 februari om 19.00 uur wordt het programma van het komende concertseizoen van Kasteel Amerongen gepresenteerd op de galerij van het kasteel.
Aansluitend treedt het Queen Elisabeth Hospital School choir uit Bristol op: een heerlijke avond voor elke muziekliefhebber!

Tickets reserveren

Dit concert is UITVERKOCHT!

Queen Elisabeth Hospital School choir

Muziek neemt traditioneel een belangrijke plaats in op scholen in Engeland. Niet alleen het beroemde King’s College heeft een koor, maar de meeste middelbare scholen hebben koren en orkesten op hoog niveau, die veel concerten geven - niet alleen op de scholen zelf, maar ook daar buiten.
Een van de topscholen is de Queen Elisabeth Hospital School uit Bristol. Zij geven veel concerten in en rond Bristol: de Carol Service in de kathedraal van Bristol is een hoogtepunt, alsook de buitenlandse reizen die het koor maakt.
Dit jaar komt het koor naar Nederland en zal een concert geven op het Kasteel.

Programma

Het koor vertolkt muziek van Purcell, Bach, Mozart en Gershwin en African traditional folkmusic, ook instrumentaal wordt door topleerlingen gespeeld. Het aanstekelijk enthousiasme van deze jonge muzikanten staat garant voor een geweldige muzikale ervaring!

Let op: wij raden u aan warme kleding te dragen: het kan koud zijn op de galerij

Aanvullende informatie:

  • Datum: 14 februari 2018, aanvang 19.00u. Zaal open vanaf 18.45u.
  • Entree: gratis, maar reserveren noodzakelijk
  • Locatie: Kasteel Amerongen op de galerij
  • Adres:
    Kasteel Amerongen
    Drostestraat 20
    3958 BK Amerongen
Naar Concerten of bekijk de volledige agenda