Kasteelcadeautjes

Kasteelwinkel Annebetje vindt u bij binnenkomst in de Oranjerie direct aan uw rechterhand. De kasteelwinkel is vernoemd naar Anna Elisabeth Christina van Tuyll van Serooskerken, één van de sterke vrouwen van Kasteel Amerongen, is een verscheidenheid aan artikelen te koop, voor uzelf of om cadeau te geven. De winkel is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 15.30 en is vrij toegankelijk.

Kweeperengelei, sap en honing

Stap even binnen na een bezoekje aan de tuin of het kasteel of kom gewoon langs voor een lief cadeautje, geurig zeepje of onze eigen kweeperengelei, sap of honing. Je kunt er naast een leuk souvenir van het Kasteel ook terecht voor boeken over de geschiedenis van het Huys en zijn bewoners door de eeuwen heen. Tuin- en kookboeken, sap van fruit uit de boomgaarden, honing uit onze bijenstal, prachtige sjaals, handgemaakte sieraden en leuke kindercadeautjes. Kortom teveel om op te noemen! Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe bijzondere items. Ook zijn er CD’s te koop van concerten op het authentieke Bätzorgel van het Kasteel. Een relatiepakket samenstellen met artikelen uit de winkel kan natuurlijk ook.

Loop gezellig binnen bij Kasteelwinkel Annebetje.

Afhankelijk van het seizoen kunt u ook groenten en fruit uit de eigen biologische moestuin kopen. Het verkooppunt vindt u in het prieeltje, dichtbij het kasteel, tussen de twee houten bruggen in.