Een privé-rondleiding boeken

Het is mogelijk voor een groep (minimaal 8 personen) een exclusieve rondleiding te boeken binnen of buiten de openingstijden.

Binnen de openingstijden betaalt u € 12,50 per persoon + € 35,- per rondleider. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen er meerdere rondleiders noodzakelijk zijn. Twee weken van tevoren boeken en reserveren is noodzakelijk. U kunt uw reservering op de desbetreffende dag afrekenen in onze Kasteelwinkel Annebetje.

Buiten de openingstijden betaalt u € 12,50 per persoon + € 50,- per rondleider. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen er meerdere rondleiders noodzakelijk zijn. Twee weken van tevoren boeken en reserveren is noodzakelijk. Betaling gaat dan per factuur.

De Museumkaart is helaas niet geldig bij groepreserveringen.

Schoolrondleidingen

Voor schoolrondleidingen gelden speciale tarieven. Neem voor meer informatie contact op door een email te sturen aan rondleidingen@kasteel-amerongen.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Een tuinrondleiding boeken

Wilt u liever de tuin bekijken in plaats van het Huys? Dat kan! U kunt voor € 8,- per persoon + €35,- voor de rondleider een tuinrondleiding boeken. Een enthousiaste en kundige tuinvrijwilliger zal u dan alles over de tuin vertellen. Wilt u meer weten over de tuin en over deze rondleiding? Klik dan hier.

Reserveren

Reserveren kan via:

Tel: 0343-563766
Email: rondleidingen@kasteel-amerongen.nl