Zondag 6 september 2020

De Fancy Fiddlers zijn weer terug tijdens het koffieconcert van 6 september! De Fancy Fiddlers zijn viool- en cellotalenten in de leeftijd van 6 tot 19 jaar. Ze spelen werken van onder meer Vivaldi, Bach, Borodin en Elgar.

UITVERKOCHT! OP ZONDAG 13 SEPTEMBER IS HET LAATSTE CONCERT VAN DIT JAAR
Koop direct uw concertkaarten voor Esther Apituley op 13 september, klik op onderstaande knop.
Koop uw concertkaarten

  • Datum: Zondag 6 september 2020
  • Tijdstip: 11.00. Inloop vanaf 10.30, koffie vooraf
  • Locatie: De concerten vinden plaats in het zomerpaviljoen, een fraaie overkapping in de kasteeltuin. Waar u en de musici droog en beschut zitten bij een buitje of bij felle zon.
  • Entree: Volwassenen € 10,00. Kinderen tot en met 18 jaar gratis (wel reserveren).
  • Extra informatie: In verband met de de coronamaatregelen wordt men verzocht uiterlijk 10.50 aanwezig te zijn. Leden van één huishouden zitten naast elkaar, en kopen meerdere kaarten tegelijk. Behoort uw gezelschap niet tot één huishouden koop dan apart kaarten. Blijf op anderhalve meter afstand van elkaar. Er is geen pauze.
  • Ticketverkoop: Uitsluitend online.

Fancy Fiddlers

Het strijkersensemble de Fancy Fiddlers bestaat uit viool- en cellotalenten in de leeftijd van 6 tot 19 jaar onder supervisie van de Hilversumse vioolpedagoge Coosje Wijzenbeek. De jonge violisten komen uit het hele land wekelijks naar Hilversum voor hun individuele lessen. Daarnaast wordt iedere zaterdag samen met celloleerlingen van collega-docenten aan het Conservatorium van Amsterdam intensief kamermuziek gestudeerd in verschillende bezettingen onder de gemeenschappelijke noemer “Fancy Fiddlers”.

Het ensemble ontstond in 1984 toen er een uitwisseling werd georganiseerd met Hongarije. Sindsdien treden de Fancy Fiddlers veelvuldig op bij zeer diverse gelegenheden en op veel verschillende Nederlandse concertpodia, waaronder Het Concertgebouw, TivoliVredenburg, Muziekgebouw aan ’t IJ, maar ook op podia door heel Europa (Muziekkapel Koningin Elisabeth in Waterloo) tot zelfs in China. Uit de Fancy Fiddlers zijn al vele solisten en ensembles voortgekomen die hun weg naar de internationale podia hebben gevonden.Ervaart u problemen met de online bestelling? Wellicht heeft u dan een verouderde versie van Internet Explorer. U kunt eenvoudig online FireFox installeren. Firefox is gratis te downloaden en installeren is zeer eenvoudig. Blijft het probleem zich voordoen? U kunt dan uw bestelproblemen mailen naar info@kasteelamerongen.nl. Reserveren kan alleen online.Terug naar de agenda