Maandag 10 juni 2019

Help ons de Cream Tea op Tweede Pinksterdag een succes te worden!

Het is ondertussen een echte traditie geworden: de Cream Tea op Tweede Pinksterdag! Doe mee met deze Taartenbakactie en zet u in voor het goede doel. Wij zijn op zoek naar uw lekkere baksels. Bak erop los en lever uw overheerlijke baksel in bij de Cream Tea tijdens de Dag van het Kasteel. Denk bijvoorbeeld aan muffins, plaatgebak, opgemaakte taarten en meer. Deze taarten zullen wij dan verkopen aan onze gasten. De volledige opbrengst van deze taartenbakactie gaat naar de restauratie van de Margaretha Turnor Laan.

U krijgt van ons natuurlijk een leuke tegenprestatie: u kunt kiezen uit één gratis Cream Tea per baksel dat u inlevert.

Spelregels voor de bakker

  1. Deze middag verkopen wij alleen gebak, geen hartige hapjes. Dit kan in de vorm van plaatgebak, versierde cupcakes en taart. Vandaar de naam cream-tea.
  2. Het gebak moet in minstens acht stukken gesneden kunnen worden. Liefst meer natuurlijk.
  3. Wij snijden het gebak zelf.
  4. Het moet wel handgemaakt gebak zijn. Dus geen gebak waar alleen water bij hoeft.
  5. Geen cake, want die blijft tot het laatst liggen, hoe lekker het ook is. Tevens geen kwarkgebak of monchou, dit blijft niet lang goed buiten de koelkast.
  6. Om vooraf te weten hoeveel gebak we kunnen verwachten is het voor ons fijn als u zich van te voren aanmeldt. info@kasteel-amerongen.nl
  7. Op de dag zelf kunt u het gebak in de tent brengen vanaf 11.00 uur. Als tegenprestatie krijgt u één gratis creamtea per baksel.
  8. Misschien ten overvloede; zegt het voort, zegt het voort.
    We maken er met zijn allen een prachtige dag van.

We maken er met zijn allen een prachtige dag van!


Terug naar de agenda