Zaterdag 14 december 2019

Een Deftige Kerst op het kasteel

De kersttentoonstelling Een Deftige Kerst: samen met de Dieren wordt zaterdag 14 december feestelijk geopend met een avondopenstelling! Deze avond begint om 19.00 uur met de lampionnenoptocht, het aansteken van de grote kerstboom buiten, muziek van fanfare Ons Genoegen en warme chocolademelk en gloeiwijn.
Het Kasteel is geopend van 19.30 tot en met 21.00 uur. Het moment om het prachtig verlichte Huys te bekijken in al zijn kerstglorie. Er is een speciale toegangsprijs voor het hele Huys van € 5,00 p.p., het onderhuys is gratis te bezichtigen. De Museumkaart is niet geldig, de Vriendenkaart wel.

De kerstopenstelling: Een Deftige Kerst

Van 14 tot en met 29 december viert u Kerst op Kasteel Amerongen! Dit jaar wordt Kerst deftig en samen met de dieren gevierd. In het verlengde van de themarondleiding Deftige Dieren krijgt Kerst dit jaar een subtiel dierlijk tintje. Dieren zijn namelijk onmisbaar tijdens Kerst: op welke manier u het ook bekijkt. Het Huys en de kasteeltuin zijn weer prachtig versierd en op verschillende dagen zal er weer live muziek door het hele kasteel te horen zijn. Uitbundig gedekte tafels, honderden lampjes en prachtig versierde bomen zoals u nog nooit gezien heeft, bezorgen u het ultieme kerstgevoel. Elk jaar weer een bijzondere belevenis!


Terug naar de agenda