Zaterdag 18 september 2021

Let op: Het SVKA concertbezoek is alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs.
Het kasteel is gewoon voor iedereen te bezoeken die 1,5 meter afstand houdt.


Koop online uw concertkaarten

  • Datum: Zondag 18 september 2021 aanvang aanvang concert 20.00 u.
  • Tijdstip: Inloop eerste concert vanaf 19.30, drankje vooraf.
  • Locatie: Galerij van Kasteel Amerongen
  • Entree: Volwassene € 17,50. Vrienden van Kasteel Amerongen € 15,-. Kinderen tot en met 18 jaar gratis.
  • Extra informatie: Concertbezoek is alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs. In verband met de de coronamaatregelen wordt men verzocht uiterlijk 19.50 aanwezig te zijn. Er is geen pauze.
  • Ticketverkoop: Uitsluitend online.

Internationaal faam
Het Minguet kwartet is een gerenommeerd Duits strijkkwartet dat een programma met werken van Beethoven, Alban Berg, Mahler en Dvořák ten gehore zal brengen. Het kwartet bestaat uit Ulrich Isfort, Annette Reisinger, Aida-Carmen Soanea en Matthias Diener en bestaat al bijna 30 jaar en heeft in die tijd internationaal faam verworven. Daarnaast hebben zij tientallen CD’s uitgebracht. Zij spelen voor ons een van de vroege werken van Beethoven, levendig en vitaal, van Mahler een bewerking van een ontroerend lied ( Ich bin der Welt abhanden gekommen), dan zes miniaturen van Anton Webern en tenslotte van Dvořák zijn geliefde Amerikaanse Kwartet. Het belooft een heel bijzonder concert te worden.

Programma
Strijkkwartet opus 18 no2 - Ludwig van Beethoven
Zes Bagatellen opus 9 - Anton Webern
Ich bin der Welt abhanden gekommen - Gustav Mahler
Strijkkwartet opus 96 ( Amerikaans) - Antonín Dvořák

bij SVKA concerten verplicht coronatoegangsbewijs
De huidige maatregelen maken het mogelijk om concerten te organiseren waarbij tweederde van de zaalcapaciteit wordt benut. Het is daarbij verplicht dat bezoekers vanaf 12 jaar bij de ingang een coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) tonen. Wanneer u dit bewijs niet kunt of wilt tonen, kunnen we u helaas geen toegang verlenen tot het concert, maar krijgt u uiteraard wel uw geld terug. Er hoeft dan in het gebouw geen afstand gehouden te worden, wel verzoeken we u om nog steeds een mondkapje te dragen wanneer u zich in het gebouw verplaatst.

Ongeplaceerde concerten
Dit betekent dat het mogelijk is dat u direct naast andere bezoekers plaats zal moeten nemen. Omdat iedereen in de zaal het coronatoegangsbewijs heeft moeten tonen, is het veilig om direct naast andere luisteraars te zitten.

Foto van Frank Rossbach.


Terug naar de agenda