Overnachten in de omgeving

Kasteel Amerongen is een goede keuze voor een dagje weg in eigen land maar er is nog veel meer te beleven op de Utrechtse Heuvelrug. Wij geven u enkele suggesties voor overnachtingen in de omgeving zodat u wat langer kunt genieten van dit mooie stukje Nederland.

Bij Bed & Breakfast Het Gasthuys kunt u sfeervol overnachten in een rijksmonument. Voorheen eigendom van de adelijke familie Bentinck (voormalige eigenaar Kasteel Amerongen) is dit B&B in 2012 door Omroep Max uitgeroepen tot beste B&B. Gastvrouw Astrid van Hattum - Dieteren heet u van harte welkom.

Bij Bed & Breakfast Klein Groenbergen in Leersum wordt u door Elly van Leeuwen hartelijk ontvangen. Haar bakhuis is verbouwd tot twee comfortabele en stijlvol ingerichte 2-persoons gastenkamers. Een heerlijke uitvalsbasis voor een paar dagen relaxen.

Op Landal Amerongse Berg vindt u naast 71 woningen ook faciliteiten voor de kinderen. Gelegen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug een prima plek voor een paar dagen genieten.

Midden in de Gelderse Vallei, tussen de weilanden en het bos in, vindt u vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Gesitueerd om de oude boerderij "Klein Ruwinkel" vindt u 120 verschillende accommodaties varierend van 2 tot 10 persoons.
Tegenover het park kunt u één van de leukste klompenpaden van de omgeving bewandelen.

Boshotel Overberg is het duurszaamste 4-sterren hotel van Nederland gelegen aan de rand van de prachtige bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het duurzaam gebouwde hotel is met natuurlijke materialen afgewerkt en beschikt over 26 luxe kamers en wellness faciliteiten.

Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn.  Een bezoek aan Landgoed Zonheuvel is meer dan het boeken van een kamer. De beleving die je meemaakt als je het Landgoed oprijdt, langs het Koetshuis en op de achtergrond het Kasteel Maarten Maartenshuis, zorgt ervoor dat uw verblijf goed begint!

Hotel Restaurant Oud London is dankzij de centrale ligging in Nederland een uitmuntende vertrekplaats voor veel interessante uitstapjes. De ligging in de bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug nodigt uit tot urenlang wandelen en fietsen.

Landgoed Ginkelduin ligt op slechts 6 kilometer van Kasteel Amerongen. Het park is zeer kindvriendelijk en beschikt over veel faciliteiten zoals een overdekt zwembad, tennisbanen en een bowlingbaan. Een compleet vakantiepark voor gezinnen en een leuk te combineren met een bezoek aan het kasteel.

Kijk voor meer luxe vakanties eens bij Hogenboom vakantieparken. 

 


Overnachten in de omgeving