Kasteelcafé

In de voormalige Stallen tegenover het Kasteel is het kasteelcafé gevestigd, een prachtige ruimte waar u letterlijk in de paardenboxen vertoeft. Voor de Stallen ligt een gezellig terras met uitzicht op het Kasteel. Voor de allerkleinsten hebben we binnen een speelhoek. Verder is er gratis wifi beschikbaar. Tijdens de openingsdagen van het Kasteel is het café geopend van 11.30 uur tot 17.30 uur.

Naast heerlijke koffie en thee, frisdrankjes en licht alcoholische dranken kunt u hier genieten van ambachtelijke appeltaart, kasteelgebakjes, divers belegde broodjes, zoete en warme items, candybars en ijsjes.

Reservering:
Speciaal voor gezelschappen vanaf 4 personen hebben wij onderstaande arrangementen ontwikkeld. U kunt tot uiterlijk 3 dagen op voorhand uw reservering aan ons doorgeven. Wij reserveren dan een tafel voor uw gezelschap en zetten alles klaar.

Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Groepen vanaf 10 personen, die buiten museale openingstijden een rondleiding boeken in het museum, kunnen eveneens gebruik maken van onderstaande arrangementen. 


Arrangementen Kasteelcafé (vanaf 4 personen)

Marghareta's appelgebak
Koffie of thee met appeltaart van bakker Overeem uit Amerongen
5,50 p.p.

Marghareta's kinderverrassing 
Frisdrankje naar keuze met een candybar
3,50 p.k.

Van Reede's lunch
Vers belegde broodjes, croissants, soep van de dag, melk en karnemelk, versgeperste jus d'orange, afgesloten met een kopje koffie of thee
16,50 p.p.
Kind (t/m 12jr.) 9,00 p.k.

Louise's high tea (geserveerd tussen 14.00 - 16.00 uur)
Losse theesoorten en koffie, mini muffins, scones met confiture en clotted cream, luxe petit fours, assortiment bonbons, salade van vers fruit, assortiment fingersandwiches belegd met: bieslook-creamcheese en gerookte zalm, eiersalade, beenham met courgettetapenade, mini banketbakkers saucijzenbroodjes
25,00 p.p.
Kind (t/m 12 jr): 12,50 

Poortman's picknick-lunch
Picknickmand gevuld met heerlijke lekkernijen. U krijgt plaids mee zodat u in de tuin een plekje kunt zoeken om te picknicken. In de mand vindt u vers belegde broodjes, croissants,flesje versgeperste jus d'orange, thermoskannetje koffie of thee.
14,50 p.p.
Kind (t/m 12 jr) 9,00 p.k.

Bentinck's borrel
Eén uur onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment (frisdranken, sappen, bier, wijn, mineraalwater, port, sherry, vermouth, jenever, vieux) assortiment warme borrelhapjes (4 p.p.)
12,50 p.p.
(laatst mogelijke aanvangstijd 16.30 uur)


Kasteelcafé
Het ís zoals het was. Met een prima keuken.