Restaurant Bentinck

Restaurant Bentinck is gevestigd in de voormalige stallen van Buitenplaats Amerongen, dat gelegen is op het historische landgoed rondom Kasteel Amerongen.

Bentinck is een eigentijds en betaalbaar restaurant waar op topniveau gekookt wordt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten en smaken. Chefs Simon Verkerk  en Tommy Janssen  en hun team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten. Daarbij spelen groente, fruit en kruiden die worden geoogst uit de op het kasteelterrein gelegen moestuin een belangrijke rol.

Bentinck onderscheidt zich daarnaast met bijzondere bordpresentaties, de informatie aan tafel over de producten, tafelbereidingen en de spectaculaire chefstable op de vide boven de keuken. Bij Bentinck gaan regionaal, gezond, smaakvol, duurzaam en betaalbaar hand in hand.

Godard Graaf van Aldenburg Bentinck

Restaurant Bentinck is vernoemd naar Godard Graaf van Aldenburg Bentinck, die zich in 1879 op Kasteel Amerongen vestigde, het kasteel opnieuw tot bloei bracht en de bevolking van Amerongen steunde met agrarische projecten.

Klik hier voor meer informatie.

Telefoon : 0343-206000

Email : info@restaurantbentinck.nl  

Openingstijden :

Woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur voor lunch, afternoon tea, borrel en diner. Maandag en dinsdag gesloten. Van 1 mei tot 1 november ook op dinsdag geopend.

 

 

 

 

 

 

 


Kasteelcafé
Het ís zoals het was. Met een prima keuken.